blanco

Leeuwarden 2018

Leeuwarden 2018

 

Reis naar Leeuwarden - Culturele hoofdstad van Europa

 

In 2018 is de Nederlandse stad Leeuwarden (samen met Friesland) Culturele Hoofdstad van Europa. Naar aanleiding daarvan worden in Leeuwarden enkele initiatieven genomen, die een bezoek aan de stad zeker de moeite waard maken. Omdat de afstand toch wat te groot is (300 km enkele reis!) om de diverse bezienswaardigheden op één dag te bezoeken, organiseren we een weekend in Leeuwarden op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018.

 

Bij deze gelegenheid bezoeken we alleszins de unieke tentoonstelling van de werken van de grafische legende M.C. Escher, die in Leeuwarden geboren werd. Bovendien werden her en der in de stad kunstwerken opgesteld, nemen verschillende musea speciale initiatieven, zijn er overal in de stad bijzondere manifestaties, is de stad zelf zeer bezienswaardig… kortom : zeker de moeite waard om er een weekend voor uit te trekken!

 

Praktisch :

We vertrekken zaterdag 27 oktober in de (vroege) ochtend en komen zondagavond terug aan in Beveren. We logeren in een hotel in de stad zelf. We verplaatsen ons (om de kosten te drukken) niet met een autocar, maar wel met gehuurde minibusjes.

 

De kostprijs per persoon zal voor leden 200 € bedragen: vervoer, logement in half pension (basis tweepersoonskamer), toegangstickets, gidsen, … zijn in deze prijs inbegrepen. Niet-leden betalen 10 € per persoon meer. Voor een éénpersoonskamer wordt een supplement van 41,5 € gevraagd.


Inschrijven kan door overschrijving van het verschuldigde bedrag (200 € per persoon voor leden of 210 € per persoon voor niet-leden) op rekeningnummer BE14 4153 0021 2183 van KPSK met vermelding “weekend Leeuwarden”. Het aantal plaatsen is beperkt.
Snel inschrijven is dus de boodschap!


Meer info bij Hugo Piqueur () gsm 0474 32 28 37 of Jan Weyers ().

 

 

blanco