blanco

Klassiek en experimenteel salon 2024

Klassiek en experimenteel salon 2024

 

Beeldende Kunsten Kasteel Cortewalle - klassiek en experimenteel salon 2- 10 maart en 6 – 14 april 2024

Het aantal inschrijvingen in de academies van het Deeltijds Kunstonderwijs is de laatste jaren spectaculair gestegen bij vijftigplussers, mensen die op rijpere leeftijd hun creatieve talenten ontplooien in muziek of beeldende kunsten.
Die tendens is ook in onze kring merkbaar. We mogen ons verblijden in een stijgend ledenaantal, van vooral vijftigplussers. Onder de nieuwe leden zijn er steevast mensen die plastische kunsten beoefenen. Maar  we verwelkomen ook graag  jongere  mensen. Om met hun creaties naar buiten te komen, kunnen ook zij jaarlijks deelnemen aan één van onze groepssalons.

Hier dan ook de oproep aan oude getrouwen en nieuwe leden om in te schrijven voor één van onze groepssalons in 2024.

KLASSIEK SALON 2 t.e.m. 10 maart 2024

Voor onze klassieke kunstenaars-leden is de periode 2 tot 10 maart 2024 gereserveerd in kasteel Cortewalle. Kunstenaars die hieraan wensen deel te nemen met hun recentste en meest kwalitatieve werken, kunnen inschrijven, door te mailen naar of te bellen naar het secretariaat (Gonda) op 03 755 38 83, ten laatste tot 15 januari.
‘Er is genoeg moois in de natuur en in de wereld te zien dat zeker de moeite waard is om het na te tekenen / schilderen /beeldhouwen. Dat is dus wat ik klassiek noem’ (aldus Leona V.W., bestuurslid KPSK en gepensioneerd lerares plastische opvoeding)

 

EXPERIMENTEEL SALON 6 t.e.m. 14 april 2024

Kunstenaars van de nieuwste lichting hebben kans om tentoon te stellen in kasteel Cortewalle van 6 tot 14 april 2024. Ook hier geldt: uw beste en meest recente werken exposeren. Uiterste inschrijfdatum is 2 maart 2024. Mail naar of bel naar Gonda op 03 755 38 83.
‘Er zijn ook mensen die iets nieuws, onbekend en verrassend willen zien en die verwachten we in een experimenteel salon.’ (aldus diezelfde Leona V.W.)

blanco