•  

  BLIND DATE : Portretten met blikken en blozen.

   

  Van 14 maart 2020 tot 31 december 2020 Snijders&Rockoxhuis Antwerpen


  Een fantastische tentoonstelling op 4 verschillende locaties, oorspronkelijk voorzien in de Keizerskapel, St.- Carolus Borromeuskerk, Museum Vleeshuis en Snijders&Rockoxhuis.
  Door de nieuwe Corona-maatregelen zijn drie locaties gesloten en blijft alleen de tentoonstelling Snijders & Rockoxhuis open.
  Maar … deze laatste is echt de moeite waard. Bestel dan ook tijdig uw ticket door in te loggen op “ Blind Date “ - tentoonstelling  praktische info. https://www.snijdersrockoxhuis.be/wat-is-er-te-zien/tentoonstelling-verwacht/376-blind-date
  Vraag bij het binnengaan in het Snijders & Rockoxhuis, gebruik te kunnen maken van de aanwezige tablets. Richt je tablet op een kunstwerk en je krijgt een massa informatie over het werk.
  De portretten zijn van een zeer hoge kwaliteit, ook van soms minder bekende kunstenaars, maar ook onze grote namen zijn ruimschoots aanwezig. Een aanrader!

  NOTA : Al deze werken behoren toe aan de PHOEBUS Foundation. Een stichting naar Angelsaksisch recht, gesticht door Fernand en Karine Huts (Katoennatie).
  De stichting is een onafhankelijke vennootschap en haar bezittingen kunnen nooit ten voordele van Katoennatie of de familie Huts worden gebruikt. Bekijk de informatie over de stichting eens op Wikipedia ! !
  De familie Huts heeft op deze manier, door investeringen van miljoenen, reeds ontelbare kunstwerken naar Vlaanderen gehaald. Schitterend!
  We zijn de familie Huts zeer dankbaar.

   

  plaats: Snijders Rockoxhuis Antwerpen
  prijs: zie museumsite
  datum: Van 14 maart tot 31 december 2020