•  

  Prijs Piet Staut 2017 – Schilderkunst – Beveren

   


  De Koninklijke Piet Stautkring organiseert sinds 2001 deze kunstwedstrijd in samenwerking met de gemeente Beveren-Waas.
  Vanaf 2011 is gekozen voor de tweejaarlijkse prijs afwisselend voor de disciplines schilderkunst en klein sculptuur. In 2017 zijn dus de schilders terug aan de beurt.
  Alle kunstenaars die in deze discipline bedrijvig zijn, worden dan ook aangespoord om deel te nemen aan editie 2017 van de Prijs Piet Staut voor Schilderkunst.

   

  De eerste prijs, ‘Grote Prijs Piet Staut’ bedraagt € 2500. Verder is er ook nog de ‘Prijs van Remortel’ ten bedrage van € 500. De KPSK-prijs van € 250 wordt uitgereikt aan het best geklasseerde lid van de KPSK. Verder worden 5 eervolle vermeldingen en een publieksprijs van €100 toegekend en een selectie uit de werken (ook van niet-laureaten) zal tentoongesteld worden in Kasteel Cortewalle, Beveren-Waas van 7-8 tot 14-15 oktober 2017.
  Een competente onafhankelijke jury selecteert de winnende werken.

   

  Bovendien wordt aan de laureaten het daarop volgend jaar een tentoonstelling aangeboden in hetzelfde kasteel. Het zijn mooie kansen die we bieden aan al wie een zeker niveau bereikt heeft in de schilderkunst.


  Inschrijven bij het secretariaat van KPSK voor 20 september 2017: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

  Het volledige wedstrijdreglement kan u hier raadplegen. Klik op reglement.

   

  De uitslag van de wedstrijd vindt u hier

   

  Het verslag van de jury

   

   

   

  plaats: Kasteel Cortewalle